Logo

Laksetatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksetatar 

 
Forret. Arbejdstid: 25-30 min. Let at lave. Høj pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Laksetatar
400 g ferskrøget eller rå laks
Tilbehør:
4 æggeblommer
1 løg
2-3 spsk kapers
5 cm peberrod
dild
Endvidere: ristet brød, surbrød eller rugbrød
*
Sådan laves Laksetatar
1. Befri laksestykket for skind og ben (og en evt røghinde).
Et større stykke laks, fx en hel lakseside, kan skrabes langs med fibrene.
Men laksekødet kan også hakkes med en tung, skarp kniv.

 
2. Fordel det hakkede/skrabede laksekød på 4 tallerkener som bøftatar.
Evt, men ikke nødvendigvis, på en skive brød.
Det kan også serveres til.

 
3. Anbring en æggeblomme, evt. i skal, midt på tataren og læg små bunker af finthøvlet peberrod, kapers og hakket løg ved.
Pynt med dild.

 
Tips: Bruges der rå laks, skal det være en helt friskfanget fisk.

 

Se alle de bedste opskrifter med Laks

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her