 
 
   
Det her er en fin gæsteret. der også kan tilberedes i portionsforme. der alle bages samtidig i ovnen - sådan gør du nemt middagen til noget særligt. Ret nemt og lækkert
Tid: ca 55 min,
heraf 30 min. til gratinering. 4 pers. 
 
# Ingredienser
500 g rejer med skal
5 dl fiskebouillon
(vand + terning) 
300 g frisk laks 
½ løg 
2 dl hvidvin 
3 spsk hvedemel 
2 dl fløde 
2 porrer 
250 g frossen spinat
i hele blade 
1 spsk smør eller margarine 
½ tsk salt 
¼ tsk sort peber 
12 lasagneplader 
1 dl reven ost 
 
* Fremgangsmåde
1. Pil rejerne og
lad dem stå koldt. 
Kog rejeskallerne ca
15 minutter i fiskebouillonen i en gryde. 
Si skallerne fra.
 
2. Skær laksen i små
tern. Pil løget og hak det fint. 
Kog laks og løg
sammen i hvidvinen i en gryde ca 2 minutter. 
 
3. Si hvidvinen fra
og gem den. 
Rør melet ud i
fløden i en gryde. 
Spæd med hvidvin og
rejebouillon. 
Lad saucen koge 3-5
minutter. 
 
5. Rens porrer og
skær dem i strimler. 
Steg porrer og
optøet spinat i fedtstof på en pande. 
Drys med salt og sort peber. 
 
6. Læg sauce,
lasagneplader, laks, rejer samt spinat/porre-blanding -
lagvis i et letsmurt
ovnfast fad. Drys osten over. 
 
7. Gratiner
skaldyrslasagnen i ovnen ved 225 °C i ca 30 min. 
Server med en grøn blandet salat. 
 
Tips: Bladspinaten kan erstattes med hakket spinat
eller sølvbede. 
 
Se alle de bedste opskrifter med  Skaldyr  Pasta Grønsager eller Laks
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------