Logo

Braiseret svinemørbrad med rødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Braiseret svinemørbrad med rødder


Svinemørbrad med rodfrugter er skøn grydemad. Her får du opskriften på braiseret svinemørbrad med rodfrugter og timian.

30-60 min. 4 portioner. 

 

# Ingredienser

600 g svinemørbrad

25 g smør

1 håndfuld frisk timian, hakket

100 g rødløg i både

200 g porrer i tykke ringe

200 g gulerødder med top

200 g kartofler, let kogte

2 dl grønsagsbouillon

3 dl flødefraiche

2 spsk grov sennep

1 tsk salt

kværnet peber

200 g rødbeder, forkogte

 

Pynt: 1 håndfuld frisk persille, hakket

*

 

Skræl rødbeder og kog dem møre i letsaltet vand.

Skær dem i mundrette stykker.

Klargør svinemørbrad og fjern sener og fedt.

Skær den ud i mundrette stykker.

Varm en sauterpande op med smør og lad det bruse op.

Sauter svinemørbradstykkerne til de er gyldne.

Kom timian ved.

Kom rødløgsbåde, porrestykker, gulerødder og kartofler i sammen med svinemørbraden.

Lad det hele småsimre i 5 min.

Kom grønsagsbouillon og flødefraiche ved.

Lad det koge videre i 10 min.

Smag retten til med grov sennep, salt og peber.

Vend de kogte rødbeder i og pynt med hakket persille.

 

Energi pr. person: 2483 Kj/591 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,5 g. Kulhydrat: 5,0 g. Fedt: 7,0 g.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her