Logo

Braiseret torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Braiseret torsk

 

Denne ret tilberedes i en stor pande med lidt høj kant eller et såkaldt braiseringsfad.

Gælder også til kuller, kulmule, lange og sej. Tilberedes retten med karpe, bliver den endnu bedre.

6 portioner

 
# Ingredienser
2 dl hakket porre
1 dl hakket løg
2 fed hvidløg, fint hakket
svitses i panden i:
50 g smør i ca. 5 minutter.

 
1 pakke frossen kørvel (190 g) optøs over svag varme.
12 perleløg koges 5 minutter i letsaltet vand.
1½ kg torsk, i skiver lægges ovenpå grønsagerne.
Tilsættes kørvel (lægges i bughulen), perleløg samt:
1½ dl hvidvin
6 skiver citron
2 tsk salt.

 
Dampes under låg i 20 minutter.
2 dl creme fraiche røres op med lidt af fiskekraften.
Hældes over fisken, blandes forsigtigt, så fisken ikke går i stykker.

 
Serveres i panden med: Løse ris.

 

Se alle de bedste opskrifter med Fisk

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her