Logo

Dyrekoteletter, stegte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dyrekoteletter, stegte 

 
Aftensmad Hovedret Vildt. Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 6-8 min. Let at lave. Høj pris.  Fryse-egnet. 
4 personer.

 
# Ingredienser til Dyrekoteletter, stegte:
8 enkelte dyrekoteletter (à ca 100 g)
60 g smør
salt peber

 
Sauce:
gerne lidt vildtafpuds
¾ dl portvin
1 dl piskefløde
*
Sådan laves Dyrekoteletter, stegte:
1. Bed vildthandleren skære koteletterne ud af en velvoksen ryg.
De skal ligne store lammekoteletter og der skal være ben ved hver enkelt.

 
2. Varm smørret godt op på en pande.
Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem 3-4 min. på den ene side og 2-3 min på den anden side (fordi varmen fra første stegning gør sig gældende).

 
3. Tag dem af panden og læg dem på et varmt fad.

 
4. Har man vildtafpuds, skal dette brunes af på panden, før portvinen hældes på.
Lad den koge nogle min, til alkoholen er fordampet og smagen koncentreret.
Rør fløden i, kog op, og smag endeligt til med salt og peber.
Er der vildtafpuds i, skal saucen sies.
Server den til eller over koteletterne.
Så at sige enhver form for svampe klæ'r vildt.
Kartoffelgratin kan ledsage, ligeså Annakartofler.

 
Tips: Fløden kan udelades, og den siede sauce afrundes med en klat smør.
Kan fryses rå. Holdbarhed: 6 måneder.

 

Se alle de bedste opskrifter med Dyrekød

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her