Logo

Fiskegratin med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskegratin med ost 


En dejlig klassisk fiskegratin med hvid fiskefilet og cremet ostesauce. Let og hurtig at lave og en virkelig lækker hverdagsret. Den må du bare prøve

Til 4 personer. Tilberedningstid: 30 min. Bagetid: 45 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser:
500 g fiskefileter
50 g smør el. margarine
4 spsk hvedemel
ca. 3 dl mælk
3 æg
salt
200 g ost fx Danbo
3 spsk reven ost

 
* Tilberedning:
1. Smelt fedtstoffet, rør melet i og spæd med mælken.
Lad saucen koge igennem.
Tag den fra varmen og lad den svale lidt.

 
2. Del æggene og rør æggeblommerne i en ad gangen.
Skær fisken i strimler og osten i terninger og bland det i saucen.
Krydr med salt.
Pisk æggehviderne stive og fold dem forsigtigt i.

 
3. Kom blandingen i et smurt gratinfad.
Drys lidt reven ost over, og bag gratinen ca. 45 minutter ved 200 °C.
Server flûte og salat til.

 

Se alle de bedste opskrifter med Ost eller Gratin

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her