Logo

Hotdogs med fiskestave

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hotdogs med fiskestave

 
Man savner slet ikke pølsen! Hotdogs med fiskestave er ideelle som fingermad til store og små.
Til 2 portioner. Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning 20 min.

 
# Ingredienser
2 spsk sennep
1 tsk rørsukker
2 tsk citronsaft
6 spsk olie
½ bundt dild
salt og peber
2 romainesalat-hjerter
150 g agurk
8 fiskestave
4 pølsebrød
20 g ristede løg

 
* Tilberedning
1. Sennep, rørsukker, citronsaft og olie piskes godt sammen.
Dild nippes af og blandes i.
Saucen smages kraftigt til med salt og peber.
Romainesalat-hjerter gøres i stand, skylles og slynges tørre.
Agurk skæres i tynde skiver.

 
2. Fiskestave steges i den forvarmede ovn efter anvisning på emballagen.
Pølsebrød varmes med i ovnen et øjeblik.
Brødene skæres op på langs og fyldes med salat, agurk, fiskestave, saucen og ristede løg.
Pynt med dild og eventuelt citronbåde.

 
Energi pr. portion: 26 g protein, 46 g fedt, 78 g kulhydrater = 825 kcal (3458 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her