Logo

Pølser med hvide bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølser med hvide bønner

 
Cassoulet (på Occitansk caçolet) er en fransk gryderet, der består af confiterede andelår, pølser og hvide bønner. Den stammer oprindeligt fra Languedoc. Her er andelår udeladt.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 15-20 min. Kogetid: 5-8 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
2 løg
1 fed hvidløg
2 spsk smør eller margarine
1 dåse flåede tomater på 400 g
1 peberfrugt fx gul eller grøn

300 g pølser
1 dåse hvide bønner i tomatsauce
½-1 tsk chili

 
* Tilberedning
1. Pil løgene og skær dem i skiver.
Svits løgskiverne og knust hvidløgsfed i fedtstoffet i en gryde.

 
2. Hæld tomaterne i og lad det koge under låg i 5 min.

 
3. Skær peberfrugten i små tern og skær evt. pølserne i skiver.

 
4. Kom peberfrugt, pølser og hvide bønner med tomatvæden i gryden.
Krydr med chili.
Lad det koge ved svag varme i 5-8 min. og server.

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her