Logo

Ananassorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ananassorbet 

 

Dessert Arbejdstid: 25 min. Frysetid: 3-5 timer. Middelsvær at lave. Pris: Mellem. Retten kan fryses (4 personer)

 

# Ingredienser til Ananassorbet:

2 friske ananas (ca 500 g)

½ dl citronsaft

250 g sukker (ca 3 dl)

3 dl vand

 

* Sådan laves Ananassorbet:

1. Kog vand og sukker til en lage og afkøl den.

 

2. Skær bunden flad på begge ananas, så de kan stå på et fad.

Skær toppene af og læg dem i køleskabet.

 

3. Udhul begge ananas med en kniv, så der sidder ca. 1 cm frugtkød tilbage.

Pas på ikke at stikke hul på skallerne.

Sæt de tomme ananas i køleskabet.

 

4. Fjern stokken og skær frugtkødet i mindre stykker.

Blend det til en fin mos.

 

5. Bland citronsaft, sukkerlage og ananasmos og sæt blandingen i fryseren 3-5 ti­mer.

Rør i den af og til, husk at skrabe siderne ned.

 

6. Fyld sorbeten i de tomme ananas.

(Brug en ske, der dyppes i varmt vand) og sæt de fyldte ananas kort tilbage i fryseren.

 

7. Sæt begge ananas på et fad, læg ananastoppene på og server straks.

 

Tips: Sorbeten kan pyntes med hele jordbær og skiver af kiwifrugt.

Holdbarhed i fryser; 2-3 måneder

Se opskrifter med Ananas

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?