Logo

Ferskencreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferskencreme 

 
Ferskencreme skal serveres helt kold med letstivnet ribsgelé på. Lav denne dejlige opskrift, når ferskner er i sæson. Resten af året bruger du dåsefersken til en dejlig godbid.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 15 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
4 modne ferskner eller tilsvarende mængde fra dåse
20 dl piskefløde
2 dl cremefraiche
1 spsk sukker
1 lille glas ribsgelé

 
* Fremgangsmåde
1. Pisk fløden halvstiv og bland den forsigtigt med cremefraiche og lidt sukker.
Kom det i portionsglas eller i en skål.

 
2. Flå fersknerne, skær dem i både.
Læg frugten på cremen.

 
3. Smelt ribsgeleen med lidt kogende vand.
Lad det svale lidt inden det dryppes over desserten.

 

Se alle de bedste opskrifter med Fersken

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her