Logo

Stikkelsbær med smuldredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Stikkelsbær med smuldredej

 
Mange bryder sig ikke om en efterret, der er alt for sød. Her giver vi eksempel på lækker dessert med stikkelsbær - Lidt syrligt til dessert. En dejlig hverdagsdessert.
Til 4-5 personer. Tilberedningstid: 25 min. Bagetid: 20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g let røde stikkelsbær
85 g (1 dl) melis

1 spsk maizenamel
2½ dl piskefløde


Smuldredej:
125 g (2 dl) hvedemel
1 spsk melis

100 g koldt smør

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl stikkelsbærrene og nip blomst og stilk af.
Læg dem i et smurt ovnfast fad.

 
2. Bland sukkeret med maizenamelet og drys det over bærrene.


3. Til smuldredejen hakkes smørret i melet.
Derefter gnides det mellem fingrene, til blandingen er grynet.
Bland sukkeret i.

 
4. Strø smuldredejen over bærrene og stil fadet på midterste rille i en varm ovn ved 225 °C i 20 min.

 
5. Stikkelsbærtærten serveres lun med let pisket flødeskum til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her