Logo

Stribet flødefromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stribet flødefromage


Delikat dessert - blød fløderand med smag af mokka og chokolade. Den smukke fløderand er velegnet til både hverdag og fest

Billede: Ingefærfromage tv. og stribet flødefromage th.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Køletid: 1 time

 

# Ingredienser

7 blade husblas
5 dl piskefløde

50 g mørk chokolade
2 tsk kaffepulver
chokoladepynt, evt. mandariner.

 
* Fremgangsmåde
1. Bræk chokoladen i små stykker, der smeltes over vandbad.
Opløs kaffepulveret i 1 spsk kogende vand og lad begge dele køle lidt.

 
2. Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min.
Knug den og smelt den over vandbad i det vand, der hænger ved.

 
3. Pisk fløden stiv og tag 1 dl fra til pynt.
Rør den afkølede husblas i resten.

 
4. Del cremen i tre portioner.
Rør smeltet chokolade i den ene, opløst pulverkaffe i den anden og lad den tredje være, som den er.

 
5. Når de tre portioner er halvstive, fordeles de lagvis i en stor glasskål, som sættes koldt.
Pynt fromagen med flødeskum, chokolade og/eller mandariner.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her