 
 
   
Østershattene giver denne ret en smuk farve. Kan de ikke
fås, vil champignoner kunne anvendes. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 20 min. 
 
# Ingredienser
450 g tynde ægnudler 
2 spsk jordnøddeolie 
350 g svinemørbrad, skåret i skiver 
2 fed hvidløg, pressede 
1 løg, skåret i 8 både 
225 g østershatte 
4 tomater, flåede, udkernede, skåret i tynde strimler 
2 spsk lys sojasauce 
½ dl svinekødbouillon 
1 spsk hakket, frisk koriander 
 
* Tilberedning
1. Kog nudlerne i en gryde med kogende vand i 2-3 min. 
De afdryppes godt, skylles under koldt, rindende vand og
afdryppes godt igen. 
 
2. Varm 1 spsk af olien i en forvarmet wok eller pande. 
 
3. Tilsæt nudlerne og svits dem under omrøring i ca. 2 min. 
 
4. Nudlerne tages op med en hulske, afdryppes og sættes til
side. 
 
5. Varm resten af olien i wokken. Tilsæt kødet og lynsteg i
4-5 min. 
 
6. Tilsæt hvidløg og løg og lynsteg i yderligere 2-3 min. 
 
7. Tilsæt østershatte, tomater, sojasauce, bouillon og
nudler. 
Rør det hele godt sammen og lynsteg i 1-2 min. 
 
8. Drys koriander over retten og server med det samme. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 286. Sukker 3 g. Proteiner 23 g. Fedt 13 g.
Kulhydrater 21 g. Mættede fedtsyrer 3 g. 
 
 
 


Kokkens tip
Skal nudlerne være mere sprøde, hældes 2 spsk olie i wokken,
og nudlerne steges 5-6 min. Fordel dem over hele wokkens inderside og vend dem
efter halvdelen af stegetiden. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.