Logo

Skinke Cordon Bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinke Cordon Bleu

 
Velsmagende, paneret schnitzel med oste- og skinkefyld. Retten er et kæmpe hit  Vores opskrift er nem og giver en dejlig smagfuld ret
4 personer. Koge-/stegetid: ca 15 min.

 
# Ingredienser
4 skinkeschnitzler (ca. 112 cm tykke og a 150 g)
4 skiver skinke (kogt, røget)

4 skiver ost (mild)
1 æg

1 dl rasp
salt og peber
2 spsk olie
15 g smør

Tilbehør: ovnkartofler i både, samt dampede, grønne bønner

 
* Tilberedning
1. Bank schnitzlerne let ud med en kødhammer.
Læg en skive skinke og en skive ost på hver schnitzel.
Fold kødet omkring fyldet.
Fæstn med en kød nål.

Vend kødet i sammenpisket æg og herefter i rasp med salt og peber.

 
2. Smelt olie og smør på en pande, til det er gyldent.
Brun schnitzlerne let på begge sider, og steg dem herefter 5-6 min på hver side ved jævn til svag varme.

Tjek, at de er gennemstegte, og fjern kødnålen inden servering.

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her