Logo

Skinkefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkefad


Skinkefad er nemt og det tager kun et kvarter at lave. Skal det være nemt, så skulle du prøve denne ret. Hurtig at lave og smager fantastisk

Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min.

 
# Ingredienser
250 g friske champignon
50 g smør

12 små eller 8 store skiver skinke
1 pose hvid sauce
rødvin

1 spsk tomatpuré
persille

 
* Tilberedning
1. Rens de friske champignons og svits dem i smør på en pande i 5 min.
Læg dem i et ovnfast fad.

 
2. Rul skinkeskiverne sammen og læg dem over svampene.

 
3. Pisk saucen op med væde efter anvisningen - væden skal være rødvin tilsat 1 spsk tomatpuré. Lad det koge op og hæld derefter saucen over skinken i fadet.

 
4. Stil fadet i en varm ovn (200 °C) i ca 10 min, til retten er varm.

 
5. Drys med hakket persille ved serveringen. Giv løse ris/brød til.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her