Logo

Vildænder i druesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vildænder i druesauce

 
Dejligt fuglevildt. De lækre vildænder tilberedes i en fløde-druesauce. Så kan det vist ikke blive meget vildere og bedre - prøv og bliv overbevist.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 1½ time. Fryseegnet

 
# Ingredienser
2 unge vildænder
50 g smør

salt og peber
3 dl hvidvin
2 dl piskefløde
2-3 stilke blegselleri
1 klase grønne druer

 
* Tilberedning
1. Brun de istandgjorte ænder på alle sider i smør i en stegegryde.
Drys dem med salt og peber.

Tilsæt hvidvinen og de meget fintsnittede blegselleristilke.
Steg ænderne 50-60 min.

 
2. Tag ænderne op af gryden og hold dem varme under folie.
Del druerne i halve og befri dem for kerner.
Kom dem i gryden og lad dem snurre heri nogle minutter.
Tilsæt fløden og lad saucen koge lidt ind.

 
3. Del evt. ænderne i fire og hæld saucen over.
Persilledryssede kartofler samt en Waldorfsalat passer godt til.

 
En rødkålssalat kan også serveres til, se opskrift her

 
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER eller en grøn salat HER
Se flere dejlige retter med vildt HER og Vildt - info og Rensning af fuglevildt

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her