Logo

Sandart Beaulieu - kun godt på Kogebog.dk 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandart Beaulieu - kun godt på Kogebog.dk 💘 

 
Ved at fjerne benet fra rygsiden og alligevel få fisken til at se hel ud, får du gæsterne til at undre sig. Desuden dufter denne ret aldeles udsøgt, når den kommer ud af ovnen.
Tid: 40 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
1 sandart, 1-1½ kg
50 g smør
1 æggeblomme
2 dl fintrevet daggammelt hvidt brød
2 spsk finthakket skalotteløg
1 dl hakket persille
1 tsk salt
¼  tsk peber
2-3 dl tør hvidvin

 
* Fremgangsmåde
1. Rens og skrab fisken, lad hovedet sidde på (men fjern gællerne).
Skær forsigtigt fisken op fra rygsiden på begge sider af rygbenet.
Klip rygbenet af ved hoved og hale, så tæt som muligt, så fisken forbliver hel.

 
2. Puds filetsiderne fri for ribben og småben.
Fold fisken ud på et let smurt ovnfast fad.
Bugsiderne skal mødes på midten og fisken blive så flad som muligt, med skindet nedad og kød siden op.

 
3. Bland smør, æggeblomme, brød, løg og halvdelen af persillen til en ensartet masse.
Drys fisken med salt og peber.
Fordel massen i et jævnt lag over fiskekødet.

 
4. Hæld hvidvinen i fadet ved siden af fisken.

 
5. Stil fisken i en 250 °C varm ovn i 12-14 min eller til den har fået fin farve.

 
6. Drys resten af persillen i vin-bouillonen rundt om fisken.

 
7. Server med kogte kartofler, broccoli og gulerødder.

 
Tips: Retten kan også tilberedes på fiskefilet, som lægges i et fad.
Fyldet fordeles over og hvidvinen hældes ved.
Gå i øvrigt frem som anvist.

 

Se alle de bedste opskrifter med Sandart eller andre Fisk

 
INFO: Beaulieu er en lille landsby beliggende på den sydøstlige kant af New Forest nationalpark i Hampshire, England, og hjemsted for både Palace House og British National Motor Museum.
Restauranter, vine, museum og mange andre bruger navnet som betegnelse.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her