Logo

Stalling - Thymallus vulgaris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stalling - Thymallus vulgaris 

 
Stalling er en laksefisk, der også lever i danske vandløb og åer, hovedsagelig i Jylland. Det er en udpræget lystfiskerfisk, blandt andet fordi den skal tilberedes omgående. I løbet af få timer bliver kødet blødt og forringes. En friskfanget stalling kan dampes eller grilles med eller uden skæl, men altid med skind, så bevares den fine smag bedst.

 
Stallingen har en svag duft af timian, derfor er det almindeligt at tilsætte kogelagen timian samtidig med laurbærblad. Stallingen holder lidt længere, hvis den gøres i stand og saltes. En letsprængt stalling koges som herover. Kogetiden afhænger af størrelsen, men man kan bruge Laks, kogt som rettesnor.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her