 
 
De gode pølser til denne grønsagsgryde gør den fuld af smag,
og den farverige høstgryde er pakket fuld af protein, fiber og hjertevenlige
grønsager
Til 4 personer. Tilberedningstid:
½ time. Kogetid: 10-12 min. Ikke fryseegnet. 
 
# Ingredienser
2 gulerødder i tern 
¼ selleriknold i tern 
3 porrer i skiver 
300 g grønne bønner 
100 g majs fra frost
eller dåse
2½ dl suppe eller
bouillon 
2-3 spsk kinesisk soja 
300 g pølser, frokost- eller bajerske pølser eller kogt medister 
 
* Tilberedning
1. Kom alle
grønsagerne i en gryde og hæld suppe/bouillon og kinesisk soja på. 
Lad det koge i 10-12
min. 
 
2. Skær pølserne i
skiver og kom dem i gryden. 
Kog yderligere 5
min. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se flere dejlige retter med pølser HER 
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.