Logo

Druesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Druesauce 

 
Sauce. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 7-8 min. Let at lave. Mellem pris.

 
# Ingredienser til Druesauce:
500 g grønne druer
3 dl stegesky eller bouillon
½ dl sherry eller portvin
1 spsk Maizena eller 1½ spsk hvedemel
salt og peber
*
Sådan laves Druesauce:
1. Halver druerne og fjern kernerne.
Kom druerne i en gryde sammen med stegeskyen (bouillonen) og hedvinen.
Lad det koge op.

 
2. Rør (Maizena)melet ud med lidt koldt vand, det skal netop være glat, og pisk det i gryden.
Lad saucen koge nogle min. og smag til med salt og peber.

 
Tips: Druesauce klæ'r næsten alle kødretter, specielt fjervildt.
Saucen kan også jævnes med 1 dl piskefløde eller cremefraiche, men så skal melmængden halveres. Sauce med cremefraiche må kun koge op. Koger den for længe, »fnugger« cremefraichen.
Endnu lækrere bliver saucen, hvis man befrier druerne for både kerner og skal.

 

Se alle de bedste opskrifter med Druer

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her