Logo

Svampesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svampesauce 

 
Sauce. Arbejdstid: 20 min. Kogetid i alt: 15 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Svampesauce
20 g smør
250 g (blandede) svampe
1½ spsk hvedemel
2 dl lys bouillon
2 dl fløde
salt og hvid peber
*
Sådan laves Svampesauce
1. Børst svampene rene.
Kasser ormstukne og beskadigede dele.
Skyl kun om nødvendigt, kort og koldt.
Tør svampene og skær dem i skiver, store svampe deles et par gange først.

 
2. Varm smørret i en tykbundet gryde og svits svampene nogle min.
Drys melet over og lad det opsuges, mens der vendes.

 
3. Hæld bouillonen i under omrøring og lad saucen komme i kog.
Tilsæt fløden og lad saucen simre 5 min.

 
4. Smag til med salt og peber.
Server saucen som tilbehør til kød eller sammen med Fettuccine eller Fuldkorns-pasta.

 
Tips: Friske krydderurter kan tilsættes, fx (bredbladet) persille eller merian.
Se også Champignonsauce.
Smørret kan erstattes med fedtet fra en spsk svitsede baconterninger.

 

Se alle de bedste opskrifter med Svampe

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her