Logo

Canapeer - kanapeer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Canapeer - kanapeer 

 
Forret. Arbejdstid: 20 minutter. Let at lave. Mellem pris. Beregn 3-4 stk canapeer pr. person, nĂĽr de serveres som forret.

 
CanapĂŠ med kaviar
# Ingredienser
150-200 g kaviar
1 dl cremefraiche (38%)
1 spsk hakket skalotteløg
1 spsk hakket persille
salt og peber
6 trekanter eller cirkler af surbrød, rugbrød eller ristet franskbrød
Pynt:
smü ringe af rødløg
dild eller kapers

 
* Tilberedning CanapĂŠ med kaviar:
Pisk cremefraichen stivere med salt og peber, tilsÌt hakket skalotteløg og persille.
Smør brødstykkerne med cremefraichen og fordel kaviaren herover.
Pynt med løgringe og dild eller kapers.

 
CanapĂŠ med rejer
Ingredienser:
150 g pillede rejer
smør til brødet
6 trekanter eller cirkler af ristet franskbrød
Pynt: skalfri citronhjørner og dild
 
* Tilberedning CanapĂŠ med rejer:
Smør franskbrødet let og fordel rejene herpü.
Pynt med et lille skalfrit citronhjørne og dild.

 
CanapĂŠ med laksetatar
Ingredienser:
200 g fersk (eller letrøget) laks
1 spsk fint, friskrevet peberrod
salt og peber
6 trekanter eller cirkler af ristet franskbrød eller rugbrød.
Pynt: dild og klippet purløg
 
* Tilberedning CanapĂŠ med laksetatar:
Skrab eller hak laksen og bland den med peberroden.
Smag til med salt og peber og fordel tataren pü brødet.
Pynt med dildkvist og fintklippet purløg.

 
CanapĂŠ med kalvetatar
Ingredienser:
200 g rĂĽt kalvefilet
1 spsk finthakket skalotteløg
1 spsk friskhakket estragon
1 ĂŚggeblomme
6 trekanter eller cirkler af ristet franskbrød
Pynt: 1 hĂĽrdkogt ĂŚg

 
* Tilberedning CanapĂŠ med kalvetatar:
SkÌr eller hak kalvekødet smüt, eller skrab det i lÌngderetningen som til rigtig tatar.
Vend hakket løg og estragon i og bind det sammen med Ìggeblommen.
Fordel pü brødene og pynt med en halv skive hürdkogt Ìg.

 
CanapĂŠ med roquefort
Ingredienser:
100 g roquefort eller danablu
30 g smør
1 spsk cognac
25 g valnøddekerner evt. lidt finthakket skalotteløg
12 smü trekanter eller cirkler af ristet rug- eller franskbrød
 
* Tilberedning CanapĂŠ med roquefort:
Gnid smørret og osten sammen, tilsÌt cognac, hakkede valnøddekerner og evt. finthakket løg. Fordel osteblandingen pü brødene.

 
Tips: Canapeer kan laves med almindeligt, godt pülÌg, fx lammerullepølse med sky, rygeost med radiser og purløg, røget mørbrad med rørÌg og brøndkarse eller Cornichons eller (gede)ost eller brieost med oliven.

 
INFO: En kanapé er en type hors d'œuvre, en lille, tilberedt og ofte dekorativ mad, bestående af et lille stykke brød, butterdej eller en krakker, der er fyldt med noget velsmagende mad, holdt i fingrene og ofte spist i en bid.


Se alle de bedste opskrifter med Canapeer
 

✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Fü gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjÌlper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 20.873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet sü god som mulig. Ved at fortsÌtte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her