Logo

Fyrige kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyrige kyllingelår 

Den rette blanding af stærke krydderier giver kyllingelårene en aldeles pragtfuld stærk, men god smag. Også god til en familiebuffet

Forberedelse 15 min. Tilberedning 45 min. 4 portioner

 
#Ingredienser
8 kyllingelår
smør eller margarine til bradepanden

 
KRYDDERMIX:
2 spsk paprika
1 tsk cayennepeber
1 tsk sennepspulver
1 tsk timian
1 tsk groftkværnet sort peber
¼ tsk chilipulver

 
GARNERING:
citronbåde

 
* Tilberedning
1. Sæt ovnen på 175 °C.
Smør en bradepande med fedtstof.

 
2. Bland paprika, cayennepeber, sennepspulver,
timian, sort peber og chilipulver i en dyb tallerken.
Hvis du vil mindske fedtindholdet, tager du skindet af kyllingelårene.

 
3. Hvis kyllingelårene er uden skind, skærer du et par snit på langs i kødet
og panerer dem i krydderblandingen.

 
4. Placer kyllingelårene i den smurte bradepande og steg i ovnen,
vend dem en gang.
Steg kyllingen til den er gennemstegt, ca. 40 min.
Garner med citronbåde.

 
VARIATION
Kyllingelårene bliver ret så stærke.
Hvis du ønsker en mildere variant,
kan du blande krydderierne med
2 dl yoghurt naturel og 2 spsk finthakkede
cashewnødder.
Mariner kyllingelårene i yoghurten 2 timer i køleskabet.
Følg opskriften, men dæk med alufolie, mens kyllingen
steges i ovnen.
Server med løse ris, gerne naturris.

 
Tips:


Fyrige kyllingelår 

Kylling harmonerer godt med mange urter og krydderier.
Prøv gerne at krydre med kanel, nelliker, allehånde eller
vanilje.


Fyrige kyllingelår 

Kyllingekød skal altid være gennemstegt.
Kyllingen er færdig, når den afgiver en klar kødsaft.
Kontroller ved hjælp af en stegenål eller en gaffel.

 
Fyrige kyllingelår:
Pr. portion: Energi: Kcal 323 = kj 1356
Kulhydrat 0 g Protein 38 g Fedt 19 g (53%) Fibre 0 g

 
• Krydderblandingen gør, at du kan udelade salt.
• Kylling uden skind giver færre kalorier og mindre fedt.

 
Se alle de bedste opskrifter med Fjerkræ

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her