Logo

Boller til natmad - bedst på Kogebog.dk 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller til natmad - bedst på Kogebog.dk 💘 

 
Lækre og lette boller, der smager fantastisk godt og ser dekorative ud. Server dem til natmad, suppe eller som tilbehør til gryderetter.
Giver 24 stk.   Er fryseegnet

 
# Ingredienser
50 g smør
3 dl mælk
100 g kvark 0,5%
25 g gær
1½ tsk sukker
1½ tsk groft salt
100 g rugmel
400 g hvedemel

 
Pensling: sammenpisket æg
Pynt: hvedemel eller groft salt

 
* Tilberedning
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken.
Hæld blandingen i en skål og tilsæt kvark. Rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage).
Slå dejen godt sammen med en grydeske.
Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i 1½ time.

 
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Del dejen i 24 stykker og form dem til boller.
Læg bollerne på plader med bagepapir og
lad dem efterhæve tildækket i ca. 15 min.
Pensl med æg og klip et lille kryds i toppen af hver bolle.
Bag bollerne midt i ovnen i ca. 12 min ved 225 °C.

 
Se alle de bedste opskrifter med Boller

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her