Logo

Æggehvideglasur - icing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggehvideglasur - icing

 
Opskrift på æggehvideglasur - icing, velegnet til pyntning af kager, småkager, cupcakes og lignende.

 
# Ingredienser:
125 g flormelis
ca. 2 spsk æggehvide (evt. pasteuriserede)
evt 1 tsk saft fra syltede rødbeder, frugtfarve el.lign.
*

 
Pisk flormelis med æggehvide i ca. 5 min., til det bliver en sej, glat masse.
Tilsæt evt. lidt farve.
Pynt kagerne med glasur med en sprøjtepose og drys pynt på, inden glasuren stivner.

 
TIPS: Du kan også lave en "blød" glasur kun med vand og flormelis.

 
Eller en meget blød glasur, nærmest creme fx med chokolade: Ganache

 
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 9.153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her