Logo

Æggehvideglasur - icing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggehvideglasur - icing

 

Opskrift på æggehvideglasur - icing, velegnet til pyntning af kager, småkager, cupcakes og lignende.

 

# Ingredienser:

125 g flormelis
ca. 2 spsk æggehvide (evt. pasteuriserede)
evt 1 tsk saft fra syltede rødbeder, frugtfarve el.lign.

*

 

Pisk flormelis med æggehvide i ca. 5 min., til det bliver en sej, glat masse.

Tilsæt evt. lidt farve.

Pynt kagerne med glasur med en sprøjtepose og drys pynt på, inden glasuren stivner.

 

TIPS: Du kan også lave en "blød" glasur kun med vand og flormelis.


Eller en meget blød glasur, nærmest creme fx med chokolade: Ganache

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FragilitéFragilitébundene, der indeholder store mængder nødder, bliver lagt sammen med en...
• Baba med rom kage og frisk frugtBaba med rom, Baba au rhum, er en kage af sød gærdej, som skal trække med en lage af rom....
• Bradepandekager - nemt bagværkØverst en smuldrekage med abrikoser; derunder Toscakage.
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!