Logo

Ricotta – se nu Kogebog.dk 🎯

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ricotta – se nu Kogebog.dk 🎯 

 
Ricotta blev oprindelig lavet af den afdrænede valle fra mozzarellaost. Somme tider blev der tilsat komælk for at give osten en mere cremet konsistens og en fyldigere smag. Navnet kommer af det italienske ord ricuttura, der betyder »genopvarmet«. I dag fremstilles ricotta af fåre- eller komælk, men den holder sig ikke så godt og bør spises inden for nogle dage efter den er købt.
Ricotta betyder “kogt to gange” og kan bruges som en ost med et lavt indhold af fedt og kalorier, men med et højt indhold af proteiner og mineralske salte.

 
Se opskrifter med Ricotta

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her