 
 
           
Svinekammen eller endnu bedre nakkestegen steges ved først
at komme salt imellem sværene. Følg denne lette opskrift og få en dejlig steg
med ananasskiver
til 4 personer
 
# Ingredienser
1 kg svinekam uden
svær 
1 dåse ananas i
skiver 
25 g smør
1-2 tsk karry
25 g hvedemel
sky fra stegningen 
1 dåse grønne bønner
3 dl ris til løse
ris 
 
 
 
* Tilberedning
1. Svinekammen
drysses med salt, steges 1¼ time ved 180 °C og 
sættes derefter til
afkøling. 
 
2. Løse ris koges i
vand med salt. 
 
3. Karryen svitses i
smeltet smør, og 
en ret tynd sauce tilberedes
af skyen fra stegningen. 
Samtidig varmes
bønnerne igennem. 
 
4. Den kolde kam
skæres i skiver og anrettes med 
½ skive ananas på
hvert stykke kød. 
Bønnerne lægges på
samme fad. 
Serveres med karrysaucen
og de løse ris. 
 
 
Tips:
Også for svinekam
gælder, at du opnår det lækreste og 
saftigste resultat,
når stegetid og -temperatur nøje overholdes. 
Er bønner ikke
ligefrem dures livret, kan du udmærket erstatte 
dem med halve,
udhulede tomater serveret med flødepeberrod-salat. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.