Logo

Mascarpone med blåbær og ahornsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mascarpone med blåbær og ahornsirup


Blød mascarpone rørt med flødeskum og krydret med hasselnødder, kaffe og lime. Den gode sødme kommer fra ahornsirup, som du hælder over det hele lige til sidst.

 
Blød mascarpone rørt med flødeskum og krydret med hasselnødder, kaffe og lime. Den gode sødme kommer fra ahornsirup, som du hælder over det hele lige til sidst.

 
# Ingredienser

1 dl hasselnødder

1 tsk frisk kaffe

½-1 økologisk lime, revet skal fra

200 g mascarpone ost

1 dl piskefløde

2 dl blåbær

ahornsirup
*

 
Sådan gør du
1. Kom hasselnødder på en pande og rist dem gyldne.
2. Hæld nødderne op på et viskestykke, og gnid hinderne fra.
3. Hak nødderne fint.
4. Kom nødderne i en skål, og vend dem med kaffe og limeskal.
5. Rør mascarpone heri.
6. Pisk fløden til let skum, og vend med mascarpone.
7. Server mascarpone med blåbær og hæld en tynd stråle ahornsirup henover.

 

 
Se flere dejlige opskrifter med blåbær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her