Logo

Agurke-Mynte Sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurke-Mynte Sauce

 
Ud over naanbrød, så hører der også en skøn mynte og agurkedip til det indiske køkken. Den er ret langt fra myntetyggegummi, men har en frisk og delikat kølende smag af agurk og mynte.

 
# Agurke-myntesauce:
1,5 dl drænet yoghurt, skyr eller græsk yoghurt
½ agurk
1 håndfuld frisk mynte
1 tsk groft havsalt
½ tsk stødt spidskommen
*

 
Kold Agurke–Mynte sauce:
Skær agurken i skiver og kom alle ingredienserne i en skål, blend og smag til med salt.
Serveres kold.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?



Effektiv reklame - klik her