En klassiker som kan tilberedes på flere måder. Men æg, ansjoser og rødbeder er hovedingredienserne i denne rød-gule, salte appetitvækker.
Tid: ca 20 min. 4 pers.
# Ingredienser
1 rødløg
2 syltede rødbeder
1 ds. ansjosfileter (125
g)
1 spsk kapers
4 skiver grahamsbrød
4 æggeblommer
4 kviste dild
* Fremgangsmåde
1. Pil løget og hak det
fint. Hak rødbeder og ansjosfileter fint.
2. Bland det hakkede
løg med rødbeder og ansjoser. Krydr med kapers.
3. Stik 4 cirkler ud
af brødskiverne. Læg dem på 4 asietter.
Fordel rødbedemassen på brødskiverne.
4. Lav en lille fordybning
i hver top af rødbedefyldet.
Lad en æggeblomme glide
ned i hvert hul.
5. Pynt med dildkviste
og server retten straks, gerne med et glas øl til.
Tips: Hvis du vil have en mildere smag, kan du røre
½ dl cremefraiche i fyldet.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------