Logo

Orientalsk panderet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Orientalsk panderet

 
Orientalsk risret med rejer, blegselleri, æbler og bananer, krydret med karry og masser af smag - kan nemt varieres efter hvilke grønsager du har i skabet...
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.

 
# Ingredienser
35 g smør
4 dl kogte løse ris
1 dl bouillon af terning
200 g frosne rejer

1 spsk maizenamel
1 spsk karry

2 stilke blegselleri
2 små røde æbler
2 bananer

 
* Tilberedning
1. Smelt 15 g smør i en gryde.
Kom risen i og svits den et øjeblik.
Tilsæt bouillon og rør godt om.

Lad det simre, til risen er varm og væden fordampet.

 
2. Lad rejerne tø delvis op.
Rens blegsellerien og snit den i småstykker.
Fjern kernehuset fra æblerne; de skal ikke skrælles.
Skær dem i tynde både.

 
3. Skil rejerne ad og vend dem i en blanding af maizenamel og karry.
Lad dem svitse et par minutter i resten af smørret på en pande.
Skub dem til side.

 
4. Lad blegsellerien svitse i smørret på panden 2-3 min.
Skub også den til side.

 
5. Steg æblerne et par minutter på panden og skub dem til side.

 
6. Skær bananerne i skiver, som steges et minut på panden.

 
7. Øs risene op midt på panden og server retten sådan.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her