Logo

Skaldyrsfrikassé, indisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skaldyrsfrikassé, indisk 

 
Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 40 min. Stegetid: ca 10 min. Middelsvær at lave. Høj pris. 
4 personer. 

 
# Ingredienser til Skaldyrsfrikassé, indisk
400 g frosne, optøede nordsørejer med skal
175 g frosne, optøede jomfruhummerhaler
4 tomater
1 rød peberfrugt
½ iceberg salathoved
5 spsk olie
1 spsk karry
1 fed hvidløg
½ tsk stødt ingefær
2 dl piskefløde
2-3 dråber tabasco
salt og peber
*
Sådan laves Skaldyrsfrikassé, indisk
1. Pil rejerne. Se Rejer, pillede.
Lad jomfruhummerhalerne dryppe af.
Skyl tomaterne og skær dem i smalle både.
Skyl peberfrugten og halver den på langs, fjern kerner og frøstol og skær kødet i tynde strimler.
Snit den rengjorte salat fint.

 
2. Varm olien i en gryde og svits rejer og jomfruhummerhaler kort heri.
Tilsæt karry, knust hvidløg og ingefær og lad krydderierne svitse med et øjeblik for god varme.

 
3. Kom tomater og peberfrugt i gryden og lad blandingen snurre yderligere 1-2 min.
Tilsæt piskefløde, læg låg på gryden og lad retten snurre sagte ca 5 min.

 
4. Smag retten til med salt, peber og tabasco.
Den må gerne smage stærkt og krydret.

 
5. Tag gryden fra varmen og vend den snittede salat i umiddelbart inden servering.
Server løse ris til, se Ris, løse.

 
Tips: Retten kan varieres med andre skaldyr.
Lad ikke skaldyrene koge længere end angivet, så bliver de seje.

 

Se alle de bedste opskrifter med Skaldyr

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her