 
 
   
Andekød har en kraftig smag, som passer fint sammen med
citrusskal som modstykke til den fyldige smag. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 40 min. 
 
# Ingredienser
4 andebryster 
350 g spidskål, fint strimlet 
225 g porrer, i skiver 
1 appelsin, fintrevet skal af 
6 spsk østerssauce 
1 tsk ristede sesamfrø, pynt 
 
* Tilberedning
1. Varm en stor wok og tørsteg andebrysterne med skindet på
ca. 5 min på hver side. 
Steg dem ad to omgange. 
 
2. Tag dem op og læg dem på et rent skærebræt. 
 
3. Med en skarp kniv skæres de i tynde skiver. 
 
4. Fjern fedtet fra ænderne i wokken bortset fra 1 spsk;
kasser resten. 
 
5. Spidskålen strimles med en skarp kniv. 
 
6. Kom porrer, spidskål og appelsinskal i wokken og lynsteg
i ca. 5 min, eller til grønsagerne er bløde. 
 
7. Kom andebryst tilbage i wokken og varm det igennem i 2-3 min.
 
8. Hæld østerssaucen over og vend det hele godt sammen, til
det er gennemvarmt. 
 
9. Drys ristede sesamfrø over retten, læg den på et varmt
fad og server den varm. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 192. Sukker 5 g. Proteiner 26 g. Fedt 7 g.
Kulhydrater 6 g. Mættede fedtsyrer 2 g.
 
VARIANT 
Anvend kinakål i stedet for spidskål, hvis du ønsker en
lettere og sødere smag. 
 
 
 

 
 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.