
   
Denne lækre suppe er en dejlig blanding af farver og
aromaer. Den er meget stærk, så du kan eventuelt undlade chilikernerne. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 15 min. 
 
# Ingredienser
1 spsk solsikkeolie 
250 g røget tofu, i skiver 
90 g shiitake svampe, i skiver 
2 spsk hakket, frisk koriander 
125 g brøndkarse 
1 rød chili, i tynde skiver, til pynt 
 
BOUILLON 
1 spsk tamarindepasta 
2 tørrede, røde chilier, hakkede 
2 kaffirlimeblade, revet i halve 
2½ cm frisk ingefær, hakket 
5 cm galangal, hakket 
1 stilk citrongræs, hakket 
1 løg, i kvarte 
1 liter koldt vand 
 
* Tilberedning
1. Kom alle ingredienser til bouillonen i en gryde og bring
dem i kog. 
 
2. Lad bouillonen simre i 5 min. Tag den fra varmen og si
den. 
Sæt væden til side. 
 
3. Varm solsikkeolien i en wok eller stor, tykbundet pande.
Svits tofuen for kraftig varme i 2 min under konstant
omrøring, så tofuen steges ensartet på begge sider. 
Tilsæt den siede bouillon. 
 
4. Tilsæt svampe og koriander og kog 3 min. 
 
5. Tilsæt brøndkarse og kog 1 minut. 
Serveres straks, pyntet med rød chili. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 90. Sukker 1 g. Proteiner 7 g. Fedt 6 g.
Kulhydrater 2 g. Mættede fedtsyrer 1 g.
 



 
VARIANT 
Man kan prøve en blanding af forskellige svampe. 
Østershatte, champignoner og stråsvampe er alle velegnede. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Suppe
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.