 
 
   
Denne mættende suppe er fyldt med krydderier og smukke
farver, og det er en både smuk og solid ret. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 15 min.
Tilberedning: 20 min. 
 
# Ingredienser
2 spsk tamarindepasta 
4 røde chilier, fint hakkede 
2 fed hvidløg, pressede 
2½ cm thai-ingefær, skrællet og meget fint hakket 
4 spsk fiskesauce 
2 spsk palmesukker eller sukker 
8 limeblade, groft revet 
1,2 liter hønsebouillon 
350 g kyllingebryst uden ben 
100 g gulerødder, meget tyndt skivede 
350 g søde kartofler, i tern 
100 g babymajs, halverede 
3 spsk grofthakket, frisk koriander 
100 g cherrytomater, halverede 
150 g flade risnudler 
frisk koriander, hakket, til pynt 
 
* Tilberedning
1. En stor wok eller stegepande varmes. 
Kom tamarindepasta, chilier, hvidløg, ingefær, fiskesauce,
sukker, limeblade og bouillon i wokken og bring det i kog under konstant
omrøring. 
Dæmp varmen og kog 5 min. 
 
2. Med en skarp kniv skæres kyllingekødet i tynde skiver. 
Kom det i wokken og kog yderligere 5 min. Rør det godt sammen. 
 
3. Dæmp varmen og tilsæt gulerod, sød kartoffel og babymajs.
Lad suppen simre uden låg i 5 min, eller til grønsagerne akkurat er møre og
kødet helt gennemkogt. 
 
4. Rør hakket koriander, cherrytomater og risnudler i. 
 
5. Lad suppen simre 5 min, eller til nudlerne er møre. 
Pynt suppen med hakket frisk koriander og server den varm. 
 
Næringsindhold:
Kalorier 286. Sukker 21 g. Proteiner 22 g. Fedt 6 g.
Kulhydrater 37 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 
 
 
 
 

Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Suppe
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.