 
 
  En herlig opskrift på en let frokost eller til festen. Det er
let at gange opskriften op, alt efter hvor mange gæster du har inviteret. Hurtigt,
let og lækkert.
• Sennep bidrager med meget smag uden at tilføje kalorier. 
Forberedelse 20 min. Tilberedning 10 min. 12 spid 
 
# Ingredienser
4 kyllingebryster à 125 g 
2 tsk sesamolie 
smør eller margarine til pladen 
2 dl letmælks-yoghurt
naturel 
½ dl mager cremefraiche
½ dl dijon sennep 
¼ tsk friskkværnet sort peber 
 
DESUDEN: 
12 grillspid af træ 
 
* Tilberedning
1. Fjern eventuelle hinder fra kyllingebrysterne og 
skær kødet i 1 cm brede strimler. 
 
2. Vend kyllingestrimlerne i sesamolien og sæt dem pa spid 
som har trukket i vand og lidt olie. 
Sno kødet let når det trækkes på, 
så der dannes et zig-zag-mønster. 
 
3. Tænd for ovnens grill og smør en plade med lidt fedtstof.
Læg spiddene på pladen og grill dem 10 cm fra varmen i 4-5 min
på hver side til kyllingen er gennemgrillet og fint gylden. 
 
4. Pisk yoghurt, cremefraiche og sennep sammen. 
Smag til med lidt peber. 
Server saucen sammen med kyllingespiddene. 
 
FRYSNING 
Frys hverken kyllingespid eller sauce. 
Saucen skiller og bliver tynd og kyllingen bliver 
blød og smuldrende i konsistensen. 
 
Tips:
 
 
Hinderne på kødet fjernes eftersom de får kødet 
til at trække sig sammen når det tilberedes. 
Stik knivens spids ind under hinden og snit forsigtigt. 
 
 
Lad træspiddene trække i varmt vand og et par dråber 
olie i ca. 10 min. Vandet gør at spiddene ikke antændes 
og olien gør at kødet er let at få på og af spiddet. 
 
Pr. spid: Energi: Kcal 66 =]q 277 
Kulhydrat 1 g Protein 11 g Fedt 2 g (27%) Fibre 0 g 
 
Se alle de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.