 
 
  En fantastisk lækker ret, som kræver meget lidt arbejde!
Desuden holder denne ret kalorierne linder kontrol. Skindfri kylling indeholder
næsten intet fedt. 
Forberedelse 10 min. Tilberedning 30 min. 4 portioner 
 
#Ingredienser
4 kyllingefileter 
4 skiver røget skinke 
2 spsk olie 
3 fed hvidløg 
100 g champignoner 
2 dåser knuste tomater cl 400 g 
1 tsk tørret basilikum 
1 tsk oregano 
250 g nudler 
2 spsk reven parmesanost (valgfrit) 
 
* Tilberedning
1. Bank kyllingefileterne ud til ½ cm tykkelse. 
Læg skinken på og rul kyllingen sammen. 
Fæstn med en tandstikker. 
 
2. Pil og hak hvidløget. 
Opvarm olien ved jævn varme på en stor stegepande. 
Tilsæt hvidløg og brun under omrøring i 2 min. 
Læg kyllingerullerne på og steg dem i ca. 10 min. 
 
3. Rens svampene og skær dem i skiver. 
Kom de knuste tomater, basilikum, oregano og svampe 
på panden med rullerne. 
Bring det i kog og dæmp varmen. 
Lad det simre i 20 min, til saucen er jævn og 
kyllingen gennemstegt. 
 
4. Kog nudlerne efter pakkens anvisninger og 
lad dem dryppe godt af. 
 
5. Anret nudlerne på et serveringsfad. 
Læg kyllingerullerne ovenpå, fjern tandstikkerne. 
Hæld saucen over og drys med parmesanost. 
 
Tips:
 
 
Braisering er en tilberedningsmetode, som 
indebærer, at kødet først brunes, inden det 
koges forsigtigt i en smule væske. 

Alternativ: Erstat kyllingen med kalvekoteletter. 
Stegetiden i trin 2 reduceres til 5 min. 
Følg i øvrigt opskriften. 
 
Kylling all'Italia: 
Pr. portion; Energi: Kcal 463 = kj 1944 
Kulhydrat 47 g Protein 44 g Fedt 11 g (21 %) Fibre 4 g 
 
Se alle de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.