Logo

Rejetoast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejetoast 


Små stykker brød med en stor reje, æggeblanding, en skive skinke og toppet med æggeblomme og forårsløg. Det kan lyde svært, men prøv og du bliver glædeligt overrasket.

Giver 12 stk

 
# Ingredienser
12 store rejer, afskallede og rensede, uden at ødelægge halen
1 råt æg
2½ spsk majsstivelse
¼ tsk salt
Et drys peber
3 skiver hvidt sandwichbrød, uden skorpe og skåret i kvarte
3 skive kogt skinke, hver skåret i 4 stykker
1 forårsløg med top, fint hakket
olie til stegning
Halve hårdkogte æg og forårsløg-krøller (se nedenfor) til pynt.

 
* Fremgangsmåde
1. Skær en dyb revne ned langs ryggen af hver reje; pres forsigtigt med fingrene så de bliver flade.

 
2. Pisk det rå æg, majsstivelse, salt og peber i en stor skål indtil det er blandet.
Tilsæt rejerne; vend dem så det dækker godt.

 
3. Læg 1 reje, med skæresiden nedad, på hvert brødstykke; pres rejen forsigtigt ned på brødet.

 
4. Pensl en lille smule af æggeblandingen over hver reje.

 
5. Læg 1 stykke skinke og æggeblomme og knapt ¼ tsk løg på toppen af hver reje.
Det kan lyde svært, men prøv og du bliver glædeligt overrasket.

 
6. Varm ca 5 cm olie i en wok eller en stor stegepande over mellem-høj varme til det bliver 190 °C.
Tilsæt 3 eller 4 stykker brød på samme tid; steg indtil de er gyldne, 1 til 2 minutter på hver side.
Lad dem afdryppe på køkkenrulle. Pynt hvis det ønskes.


Rejetoast 
Trin 1: Tryk rejerne flade.


Rejetoast 

Trin 4: Pensl rejerne med æggeblandingen.


Rejetoast 

Trin 5: Læg æggeblomme på rejserne.

 
Krøller af forårsløg
6 til 8 forårsløg med toppe
koldt vand
10 til 12 isterninger

 
1. Skær den hvide del af løget; gem dem til anden brug. Klip toppene i stykker af 10 cm.

 
2. Brug en skarp køkkensaks og klip meget tynde snit på langs i hvert stykke, næsten ned til begyndelsen af toppen, klip 6 til 8 strimler i hvert stykke top.

 
3. Fyld en stor skål halvt op med koldt vand.
Læg forårsløgtoppe og isterninger i.
Køl dem indtil løgene krøller, ca 1 time; afdryp dem.


Rejetoast 

Krøller af forårsløg: Trin 1: Klip løgene.


Rejetoast 

Trin 2. Klip toppene i strimler.


Rejetoast 

Trin 3: Læg løgtoppene i koldt vand.


Rejetoast 

Dekoration af hårdkogte æg: Med en lille spids og skarp kniv skæres (stikkes) der i zigzag rundt om æggets midte. Derefter kan du åbne ægget i 2 dekorative halvdele.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kinesisk

 

Se alle de bedste opskrifter med Små retter

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her