 
 
   
Denne ret er bedre kendt som 'Sprødstegt tang'. Den
indeholder faktisk ikke tang, men kinesisk blomsterkål eller pak choi. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 10 min. 
 
# Ingredienser
1¼ kg pak choi eller kinesisk blomsterkål 
7 dl vegetabilsk olie 
75 g smuttede mandler 
1 tsk salt 
1 spsk farin 
1 knsp stødt kanel 
 
* Tilberedning
1. Del pak choi eller kinesisk blomsterkål i blade og skyl
dem grundigt. 
Afdryppes og duppes tørre med køkkenrulle. 
 
2. Bladene skæres i tynde strimler med en skarp kniv. 
 
3. Varm olien i en forvarmet wok eller stor, tykbundet
pande, til den er næsten rygende. 
 
4. Dæmp varmen og tilsæt bladene. 
Steg dem i olien i 2-3 min, eller til de flyder i olien og
er sprøde. 
 
5. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
 
6. Kom mandlerne i olien og steg dem i 30 sekunder. 
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på
køkkenrulle. 
 
7. Rør salt, farin og kanel sammen og drys det over pak
choi-bladene. 
 
8. Vend mandlerne i bladene. 
 
9. Hæld retten op på et varmt fad og server med det samme. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 431. Sukker 179. Proteiner 9 g. Fedt 37 g.
Kulhydrater 17 g. Mættede fedtsyrer 4 g.
 
 
 


Kokkens tip
Sørg for, at bladene er helt tørre, inden de kommes i olien,
for ellers vil de sprutte. De bliver ikke sprøde, hvis de er våde, når de
kommer i olien. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.