Logo

Bradepandekage med kaffe og kaffeglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bradepandekage med kaffe og kaffeglasur

 
Er det dig, der skal have kage med næste gang, så er denne nemme opskrift lige til at gå til. Og den vil gøre lykke hos alle kaffeelskere.
Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 40 min. Fryse-egnet uden glasur. (1 kage = ca. 20 stykker)

 
# Ingredienser til kage med kaffe og kaffeglasur:
250 g smør
1 dl stærk kaffe
5 æg
125 g sukker
125 g farin
150 g hvedemel
50 g kakao
1 tsk bagepulver

 
Glasur:
150 g flormelis
1 spsk pulverkaffe
2 spsk kogende vand
kaffe
*

 
Sådan laver du kage med kaffe og kaffeglasur:
Tænd ovnen på 175 °C.
Smelt smørret, tilsæt kaffe og lad det køle af.
Pisk æg, sukker og farin til en tyk creme med en håndmikser (ca. 5 min.).

 
Sigt hvedemel sammen med kakao og bagepulver og vend det i æggecremen skiftevis med smør/kaffeblandingen.
Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir og bag kagen i ca. 40 min.
Tjek med en tandstikker om kagen er gennembagt og stil den til afkøling på en rist.

 
Rør en glasur af sigtet flormelis, kaffepulver og vand og fordel glasuren på kagen.

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 12.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her