
 
Om
vinteren er det skønt med en varm sandwich til frokost. Du kan stege sandwichen
på en pande på komfuret eller bruge en toastmaskine, hvis du har sådan en
Arbejdstid:
10 min. Stegetid: 5 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
Ingredienser til Croque Monsieur:
4
skiver toastbrød 
25
g smør 
4
skiver ost, fx Gruyere ost 
2
skiver skinke 
evt.
dijonsennep 
Tilbehør:
salat 
*
 
Sådan
laver du Croque Monsieur:
Skær
skorperne af brødet og smør det tyndt med smør. 
Læg
det sammen med ost og skinke - smør evt. lidt sennep på skinken. 
Steg
sandwichene gyldne på en pande med smør ca. 2 min. på hver side.
Server
straks med grøn salat. 
 
TIPS:
Croque Monsieur - på dansk parisertoast - kommer fra Frankrig, hvor den
kendes som en croque-monsieur. Den oprindelige franske udgave består af to
skiver toastbrød med ost og skinke mellem brødskiverne og stegt på en pande
eller grillet i en ovn. Den serveres normalt også med smeltet ost på toppen. Der
findes også en Croque Madame.
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD