
 
Her har vi lavet lækre tarteletter med fyld af kylling og
svampe. Du kan bruge champignon, kantareller, bøgehatte eller en blanding af
svampe.
4 personer
 
# Ingredienser til Tarteletter med kylling og svampe:
200 g champignon i kvarte
200 g østershatte i tynde strimler
40 g smør
4 skalotteløg finthakket
2 fed hvidløg finthakket
400 g kogt kyllingekød i tern eller små stykker
1 spsk hvedemel
3 dl piskefløde
2 spsk hakket purløg
salt og peber
8 tarteletter
*
 
Sådan laver du Tarteletter med kylling og svampe:
Svits champignons og østershatte i smørret på en pande og
tilsæt skalotteløg og hvidløg. 
Rør kyllingekødet i og drys mel over. 
Tilsæt fløden og kog det ind til en cremet konsistens. 
Tilsæt purløg lige inden servering. 
Smag til med salt og peber og fordel fyldet i de lune
tarteletter. 
 
Se 
Tarteletter,
hjemmebagte 1
 
Tarteletter,
hjemmebagte 2