
Brug
en rest fra gårsdagens kylling i disse gode tarteletter. Eller kog et par
kyllingebrystfileter, hvis du ikke har nogen rester. 
4
personer. Er I kun to  , så halver opskriften.
Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 20 min.
, så halver opskriften.
Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 20 min. 
 
#
Ingredienser til Tarteletter med kylling og tomatkompot:
8
tarteletter 
2
stk kyllingebryst
2 dl
vand 
½ tsk
groft salt 
1
laurbærblad 
4-5
tomater 
1
løg 
15
g smør eller 1 spsk olie
2
fed hvidløg 
1 tsk
groft salt 
et
drys sukker 
friskkværnet
peber 
2 tsk
vineddike
frisk
basilikum 
*
 
Sådan
laver du Tarteletter med kylling og tomatkompot:
Bring
vand i kog i en lille gryde. 
Tilsæt
salt og laurbærblad. 
Læg
kyllingestykkerne i, og lad dem simre i ca. 20 min. under låg. 
Tag
kødet op, køl det af, og riv det i små stykker. 
Hak
løget, steg det klart i smør, og tilsæt evt. knust hvidløg. 
Tilsæt
små terninger af tomat, salt, sukker og peber. 
Kog
det hele mørt i ca. 15 min., og tilsæt evt. lidt kogelage fra kyllingen. 
Kompotten
skal være tyk. 
Smag
til med salt, sukker, eddike og peber.
 
Bland
kyllingekødet i den varme tomatkompot. 
Varm
tarteletterne i ovnen. 
Fyld
dem med kylling- og tomatkompot. 
Drys
med basilikum, og server straks. 
 
Her finder du flere opskrifter på dejlige tarteletter. Gå på opdagelse og
find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer. 
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD