 
 
   
Her byder vi på de
søde røde peberfrugter og de mildere gule, som vi fylder med en fristende
urtekrydret kalkunfars og steger i ovnen. Raffineret og meget, meget lækkert. 
Tid: 1¼ time, heraf
45-60 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
2 røde peberfrugter 
2 gule peberfrugter 
400 g kalkunkød uden
ben 
2 æg
2 dl piskefløde 
1 dl blandede friske
krydderurter, 
fx timian, estragon, purløg 
1 tsk salt 
¼ tsk hvid peber 
1 knsp cayennepeber 
3 dl grønsagsbouillon 
1 dl hvidvin 
2 tsk arrowroot eller
Maizena
 
* Fremgangsmåde
1. Del peberfrugterne
og fjern kernerne. 
Stil dem i et
ovnfast fad. 
 
2. Findel
kalkunkødet i foodprocessoren. 
Tilsæt et æg ad
gangen. Spæd med fløden. 
Tilsæt de hakkede
krydderurter sammen med salt, peber og cayennepeber. 
Kom farsen i
peberfrugterne. 
Hæld bouillon og
hvidvin ved. 
 
5. Bag dem nederst i
en 175 °C varm ovn i 45-60 min. 
 
6. Hæld væden fra og
jævn den med arrowroot udrørt i lidt koldt vand.
 
7. Server med den
jævnede bouillon og varme løse ris eller kartoffelsne. 
 
Tips: I stedet for kalkunkød kan du bruge benfrit
kyllingekød. 
Følg i øvrigt opskriften. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kalkun, Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------