Logo

Æg med asparges og skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æg med asparges og skaldyr 

 
Det gør sig ualmindeligt godt med asparges og skaldyr samt æg. Så server denne fantastisk lækre ret til dine gæster eller til dit påskebord. Så bliver påsken reddet

 
# Ingredienser:
Til en person:
4-6 aspargessnitter
6-8 rejer el. muslinger
1 spsk smør
2 spsk fløde
salt, peber
1 æg

 
* Tilberedning:
Fordel asparges og skaldyr i en ovnfast form, kom smør, fløde, salt og peber over.
Brug portionsforme eller et stort ovnfast fad.
Tilpas ingredienserne til antal personer).
Slå ægget (æggene) ud i midten og sæt retten i ovnen 10-15 minutter ved 200 °C.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her