Logo

Fisk bagt i peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk bagt i peberfrugter


Kogebog.dk - de bedste madopskrifter på nettet - prøv fx disse dejlige peberfrugter med torsk eller laks i, serveret med let sauce - sundt og godt

 
# Ingredienser til fisk bagt i peberfrugter:
170 g fileteret fisk (fx torsk og/eller laks)
50 g løg
1 bdt dild
salt og peber
1 rød peberfrugt
1 tsk olie til stegning

 
Sauce:
75 g peberfrugt
25 g løg
1 fed hvidløg
1 dl bouillon (1 dl vand + 1 tsk. pulver)
30 g yoghurt
salt og peber
dild
*

 
Sådan laver du fisk bagt i peberfrugter:
Hak fisken i en minihakker eller med en skarp kniv og bland den med hakket løg og klippet dild. Krydr med salt og peber.
Del peberfrugten og kom fiskefarsen i de 2 halvdele.
Fordel olien over og sæt peberfrugterne i en 200 °C varm ovn i ca. 20 min., eller til fisken føles gennembagt.

 
Til saucen hakkes peberfrugt, løg og hvidløg.
De kommes i en lille gryde med bouillonen.
Kog, til det er helt mørt, i knap 15 min.
Blend det herefter med yoghurten og smag til med salt og peber.
Server de bagte peberfrugter med saucen og pynt med lidt dild.

 
Energi: 329 kcaV1369 kj. 10 g fedt (26%) 39 g protein (46%) 23 g kulhydrat (28%) 5 g fibre

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her