Logo

Italiensk Rapsodi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Italiensk Rapsodi 

 

Pasta og svampe er en gennemprøvet og altid god kombination. Her rører du hurtigt en cremet svampesauce sammen med sprød bacon, muslinger og skivede oliven.

Tid: ca 30 min. 4 pers.

 

# Ingredienser

280 g pasta
vand

salt

 

SAUCE:

1 ds. champignonsuppe (300 g)
½ dl vand

1½ dl cremefraiche 18%

1 ds. muslinger i vand (200 g)
10-15 grønne oliven med piment

2 spsk hakket purløg
150 g bacon

 
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter pakkens anvisninger.
Til denne sauce passer det bedst med spaghetti eller penne.

 
2. Kom champignonsuppen i en gryde. Tilsæt vand og bring det i kog.

 
3. Tilsæt cremefraiche, afdryppede muslinger, skivede oliven og purløg.

 
4. Klip bacon i strimler og steg dem hurtigt på en tør pande.

 
5. Drys de stegte baconstrimler hen over saucen.

 
6. Server den varme pasta med champignonsaucen.
Suppler evt. med blandet salat og brød.

 
Tips: Erstat den almindelige pasta med fuldkornspasta.
Smagen bliver fyldigere og retten mere fiberrig.

 

Se alle de bedste opskrifter med Skaldyr  Pasta Grønsager eller  Bacon

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her