Logo

Pocherede æg med radicchio og pecorino - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pocherede æg med radicchio og pecorino - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
En lækker, elegant og fyldig salat med rødvins-pocherede æg og en skøn ost. Perfekt opskrift til en varm god dag til både hverdag og gæster.
4 Personer

 
# Ingredienser
½ liter rødvin, Cabernet Sauvignon
2 tsk rødvinseddike
½ tsk salt
4 æg
1 radicchio salat
olie
50 g frisk pecorino ost

 
* Tilberedning
Bring rødvin og eddike i kog med halvdelen af saltet.
Slå æggene ud i rødvinsblandingen og kog i 6 min.
Tag æggene op, og anret dem på fire tallerkener.

 
Mariner salaten med lidt olie og 2 spsk af rødvinsblandingen.
Fordel salat og skiver af pecorino ved siden af de pocherede æg.
Dryp eller sprøjt tallerkenerne over med lidt af rødvinsblandingen.

 
Se alle de bedste opskrifter med Æg

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her