Logo

Carpaccio af portobello

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Carpaccio af portobello 

    

Svampesæsonen topper derude i første halvdel af oktober, men i supermarkedet går du aldrig forgæves. prøv bl.a. denne carpaccio af portobello.

Carpaccio er en italiensk ret af meget tynde skiver råt oksekød med olie og citronsaft. Her bruger vi portobello-skiver med dressing og drys af ost, valnødder og persille.

4 personer

 
# Ingredienser:

2 skiver surdejsbrød

lidt olie

4 spsk piskefløde

2 tsk friskhakket estragon

½ tsk akaciehonning

½ tsk hvidvinseddike

salt og peber

4 portobello svampe

lidt frisk høvlet parmesan

4 spsk hakkede valnødder

1 spsk hakket persille
*

 
Sådan laver du gør du Carpaccio af portobello:
Skær brødet i små tern, og steg dem sprøde i olie.
Afdryp brødet på køkkenrulle.  

 
Rør fløde med estragon, honning og eddike.
Smag til med salt og peber.  

 
Skær portobellosvampe i helt tynde skiver.
Anret dem på fire tallerkener, og dryp dressingen henover.
Drys ost, valnødder og persille henover og server.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her