Logo

Bagte portobellosvampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte portobellosvampe

 

De store lækre svampe er gode som både snack, forret eller tilbehør.

4 personer. Er I kun to Bagte portobellosvampe, så halver opskriften. Arbejdstid: 10 min. K Bagetid: 8 min.

 

# Ingredienser til bagte portobellosvampe:

store portobellosvampe

1 spsk olie

salt og peber

4 tsk rasp

1 stor tomat

100 g italiensk mozzarella eller mild ost

bredbladet persille eller basilikum

*

 

Sådan laver du bagte portobellosvampe:

Fjern stokkene, og læg svampene med stoksiden opad i et smurt ovnfast fad.

Stænk svampene med olie, og krydr med salt og peber.

Læg 1 tsk rasp i hver svamp.

Læg en skive tomat ovenpå og øverst et stykke mozzarella eller mild ost.

Bag svampene i 5-8 min. ved 225 °C.

Pynt med bredbladet persille eller basilikum, og server straks.

 

Bagte portobellosvampe Prøv den her! Opskriften er den nemmeste og superlækker. Find flere gode opskrifter her på Kogebog.dk se forsiden...

Bagte portobellosvampe


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her